tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kohtapuoleen 2 kuukautta Topia ♥

Miten aika meneekään näin nopeasti? Tuntuu että vasta viime viikolla me oltaisiin haettu se kahdelle kämmenelle mahtuva pikku karvakasa. Ja 13.4. se onkin ollut meillä kokonaista kaksi kuukautta. Huhhuh. Mutta ei sitä osaa enää ajatella elämää ilman Topia.






Topista on tullut niin mammanpoika että. Kun äiti menee olohuoneesta keittiöön, Topi seuraa. Kun äiti menee vessaan, Topi jää oven taakse uikuttamaan. Kun äiti lähtee kauppaan, tulee paniikki ja olisi pakko päästä äkkiä katsomaan ikkunasta. Mutta uikutusta ei huomioida ja Topia ei säälitä siinä vaiheessa. Pitää vaan yrittää takoa sen päähän, että jos ei voi äidin perään koko ajan olla, niin se ei ole mikään maailmanloppu... Vaikka siltä se varmaan pienen koiran mielestä tuntuu :) !!

Sitten vielä hieman muistettavaa teille blogin lukijoille:~ Muistattehan, että kommentit blogiin ovat enemmän kuin tervetulleita. Vastaan kaikkiin! ♥
~ Muistattehan, että blogin seuraajaksi liittyminen on enemmän kuin toivottua. Olen kiitollinen nykyisistäkin lukijoista, mutta enemmän on kuitenkin aina enemmän... ♥
~ Muistattehan, että minulle saa aina lähettää sähköpostia osoitteeseen evetarinoi@gmail.com !! Vastaan mielelläni kysymyksiin ja palautteisiin!!

Siinä olikin sitten kaikki tältä erää. Muistakaa liittyä lukijoiksi :) !!

3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Ajattelin vaa tulla kertoo sulle et luen sun blogii tällei anonyymisti kun en osaa liittyä lukijaks.

    Ehkä vielä joskus näänkin Topin kun tullaan joskus käymään teillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) !!
      Jos sulla on Gmail tai Blogger-tili, niin voit liittyä lukijaksi. Painat vain sinistä palkkia (missä lukee "Liity tähän sivustoon") tosta sivun oikeasta reunasta ja noudatat niitä ohjeita.
      Mutta jos et oo kirjautunut kumpaankaan, Gmailiin tai Bloggeriin, niin ainahan voi anonyymisti seurata ;) !!

      Poista
    2. Ainiin ja oon muuten Ella jos ihmettelit :)

      Poista